Caviar Serum kit 12 kezelésre – 6x5ml fecskendő

Lanèche
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 21291
Elérhetőség: Raktáron
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Kaviár feszesítő szérum intenzív anti-ageing, hatóanyagokban gazdag energizáló, fiatalító kezelés táplálja, és intenzíven védi a bőr sejtjeit az Oxidativ stressztől. Az aminosavak, jód és plankton egyszerre táplálják és regenerálják a sejteket. Beilleszthető a luxus kezelések arzenáljába, hiszen a lágy textúra és a gyengéd illatvilág nemcsak az érzékekre, hanem a testünkre, lelkünkre is hat!

A kaviár minden olyan proteineket, ásványi sókat, vitaminokat, nyomelemeket, amino-savakat tartalmaz, ami egy új élet (sejt) keletkezéséhez nélkülözhetetlen. A benne található bio-peptidek stimulálják az elernyedt bőr rugalmasságát, serkenti a sejtek osztódását. A ceramidok kombinációja megnöveli a bőr rugalmasságát, a sárga alga azonnali és hosszú távú feszességet biztosít a bőrnek. Visszaállítja a bőr optimális hidratációját, élettel teli, friss, ragyogó bőrképet biztosítanak, melynek fiatalító, feszesítő hatása hetekig érezhető, látható.

A kaviár igazi ínyencfalat a bőrnek! Mint hatóanyag, már Erzsébet királynő idejében ismertté vált, ő volt ugyanis az első, aki nemcsak fogyasztotta, de arcára is kente ezt a különleges ételt. A kozmetikai ipar mára egyik legkedveltebb hatóanyagává vált a kaviár.

Kiszerelés 12 kezelés – 6x5ml fecskendő