Expressz szempilla ragasztó 5 ml

Kód: 363
Nincs értékelés
Márka: Baalbek
8 200 Ft
Raktáron

Hígabb állagú, ezért szépen, egyenletesen és takarékosan lehet vele dolgozni, nem látszik felragasztás után az illesztés, nem keletkeznek csomók. Száradási ideje 0,5-1 mp.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Expressz szempilla ragasztó 5 ml
 

Hígabb állagú, ezért szépen, egyenletesen és takarékosan lehet vele dolgozni, nem látszik felragasztás után az illesztés, nem keletkeznek csomók. Száradási ideje 0,5-1 mp, gyorsan lehet vele haladni. A már gyakorlott, gyorsan haladó szakembereknek ajánljuk. Orvosi minősítésű ragasztó. Illatmentes, nincs irritáló kipárolgása, ezért az érzékenyebb szeműek számára is kiválóan alkalmas. Antiallergén, nem tartalmaz nehéz fémeket, rákkeltő anyagokat. Száradás után rugalmas, ez biztosítja, hogy az épített szempillák hosszú ideig fennmaradnak, anélkül hogy letörnének, elfáradnának. Szavatossági ideje a felbontástól számított 1 hónap.  
A kupakot mindig jól zárd vissza, valamint érdemes a kicsöppentés után a csöppentő csőben lévő ragasztót visszaszívni a palackba, hogy ne tömődjön el. Legideálisabb tárolási hőmérséklet 20-25 C között van (hűvös helyen tartandó). Kerüld a bőrrel való érintkezését. 

Összetevők:

  • RubberLatex
  • Acrylate Copolymer
  • Aqua
  • CI77499
  • HPC (Hydroxypropylcellulose)