Isabelle Lancray BASIC LINE Mild Facial Peeling Gel - szemcsés peeling gél 200 ml

ISABELLE LANCRAY
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4.11520
Elérhetőség: Raktáron
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Krém peeling, mely kíméletesen távolítja el az elhalt szarulemezkéket a bőrfelszínről, anélkül, hogy a bőr természetes hidrofillipid rétege károsodna. Finomítja a pórusokat, puhává és bársonyossá teszi a bőrt, élénkíti az arcszínt. Nedves kézzel, lágy körkörös mozdulatokkal dolgozzunk. Használhatunk hozzá frimátort is. Kabin kiszerelés.

A termék vegán, nem tesztelték állatokon, parabén mentes!

BASIC LINE  Mild Facial Peeling Gel - szemcsés peeling gél 200 ml
  
Felhasználás:
Nagyon kíméletesen távolítja el az elhalt szarulemezkéket a bőrről. Lágy, tisztító hatású anyagokat és egy különleges mosóaktív összetevőt tartalmaz, melyek a bőrt frissé és erőssé teszik. A pórusokat finomítja és erősíti. A peeling felvitele után nedves kézzel, lágy körkörös mozdulatokkal dolgozunk. A maradékot bő vízzel, alaposan eltávolítjuk és befejezésül egy visszazsírozó hatású, intenzív ápoló készítményt alkalmazzunk a bőrön.
 
 
Hatóanyagok:
Schöllkraut, lysine aspartate és diatomenerde, természetes csiszolószemcsékkel.
 
Tulajdonságok:
Intenzíven, a bőrt kímélve távolítja el az elhalt szarulemezkéket a bőr felszínéről. Finomítja a pórusokat és felélénkíti az arcszínt. Minden bőrtípusra ajánlott az extra száraz, érzékeny bőr kivételével.
 
Kozmetikában:
Intenzív tisztításnál kiegészíthetjük a kezelést frimátor használatával. A peelingezés végén a maradékot bő vízzel, alaposan távolítsuk el a bőrről. Különösen zsíros, erősen elszarusodott bőrnél ideálisan alkalmazható.
 
Eladási érvek:
Egyszer, kétszer hetente a zuhanyozás előtt alkalmazva a bőrt erőssé és frissé teszi. Megakadályozza a fokozott faggyúfolyást és megelőzi a tisztátalanságok kialakulását.
 
Kiszerelés:
200 ml tubus - kabin
Felhasználás Gélek
Bőrtípusok Minden bőrtípus

Összetevők
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Pumice, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Diatomaceous Earth, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Microcrystalline Cellulose, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Sodium Citrate, Shellac, Cellulose Gum, Magnesium Oleth Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, CI 12085