Long Lashes Fan Liquid - Kókusz illatú

Kód: 513
Nincs értékelés
Márka: Long Lashes
4 999 Ft
Raktáron

A Long Lashes Fan Liquid használatával vége a ragasztó felfutásának a szempilla fanodon! Isteni kókusz illatával és hihetetlen képességével garantáltan a legjobb segítőd lesz a volume szettek építésében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Long Lashes Fan Liquid használatával vége a ragasztó felfutásának a szempilla fanodon! Isteni kókusz illatával és hihetetlen képességével garantáltan a legjobb segítőd lesz a volume szettek építésében. Segítségével a gondosan kialakított szempilla fanok nem záródnak össze a ragasztóba mártást követően hiszen ahova felkened, onnantól megszűnik az érintkezés a szempilla ragasztóval. Mivel megakadályozza a ragasztó felfutását, ezáltal minimalizálhatod a ragasztó használatot is.

 

Mikor használd a Long Lashes Fan Liquidet?

  • Ha szeretnél minden alkalommal tökéletes szempilla fanokat készíteni, melyek a ragasztóba mártást követően sem veszítenek a nyitottságukból
  • Ha szeretnéd minimalizálni a szempilla ragasztó mennyiségét a szempilla fanokon
  • Ha szeretnél egységes frame vonalat építeni, hiszen annak milyensége nagyban függ a szempilla fanok egységességétől
  • Ha szeretéd magasabb szinte emelni a munkád
  • Ha szeretnél az egyik legmodernebb termékkel dolgozni, amellyel garantáltan emelheted volume szettjeid minőségét

Hogyan használd a Long Lashes Fan Liquidet?

Készíts ki a használni kívánt méretű, ragasztócsíkon lévő szempila sorokat a munkaterületedre, majd a szempilla sorok tövétől 1-2mm-re (ahonnan már nem szeretnéd, hogy záródjon a fan) húzd át a pillasort a Fan Liquiddel majd 1 perc száradási idő után el is kezdheted a munkát. Kb 4 óránként szükséges ismételni a folyamatot, 22C foknál magasabb hőmérsékletű helységben 2-3 óránként.