Micro Edge Li pigment - Brown Cafe 15 ml

Li
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1-LICAFE
Elérhetőség: Raktáron
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Meleg árnyalat a szőke vendégek részére, akik természetes árnyalattal szeretnék kiemelni szőkés esetleg színtelen szemöldöküket. Ajánlott az ősz vendégeknek is, a pigment a világos bőrtípusoknál használható, szálas technikához. 

Új pigmenttel gazdagodott a Micro Edge termékcsalád, mely a kézi tetoválás szerelmeseinek nagy örömére szolgál. A Brown Cafe egy világos, meleg árnyalat a szőke vendégek részére, akik természetes árnyalattal szeretnék kiemelni szőkés esetleg színtelen szemöldöküket. Ajánlott az ősz vendégeknek is, a pigment a világos bőrtípusoknál használható, szálas technikához. A gyártó által megalkotott 1-6- ig terjedő színskálán, 3-as sötétségű festéknek felel meg. A szín tartalmaz organikus és inorgnikus pigmentet is. A festék további Micro Edge pigmentekkel keverhető.

A Micro-Edge Pigment széria kifejezetten a microblading technikához fejlesztett festék sorozat, mely az egyik legnépszerűbb a microbladingezők körében. Különlegesen koncentrált, sűrű állagának köszönhetően, már az első karcolás után látványosan megtapad a bőrben. Vegyesen tartalmaz szerves és szervetlen pigmenteket, melyek a két festék típus pozitív tulajdonságait ötvözik. Nagy kiszerelésének köszönhetően használata gazdaságos, lassú száradási tulajdonsága miatt a munka során nem szükséges újra cseppenteni. Segítségével biztonságos módon, minőségi, természetes hatású szemöldököt készíthetünk, melynek színe a gyógyulás után csak minimálisan tér el a frissen készült tetováláshoz képest. A hosszan tartó, természetes microblading pigment árnyalatok, a melegebb és elősemlegesített színezékek miatt kevesebb színkeverést igényelnek, így használatuk egyszerű.