Solanie Quick Fine Enzyme Peeling Hámlasztó gél 30 ml

Kód: 339
Nincs értékelés
Márka: Solanie
3 499 Ft
Raktáron

Fedezd fel a selymesen sima bőrérzet és a tökéletes ápolásra kész bőr érzését a Quck Fine enzim peelinggel. A különleges hámlasztó gél a hámsejtek közötti fehérjekötéseket bontva képes a bőrön található elhalt szarusejtek leválását elősegíteni és a bőrfelszínt megtisztítani.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fedezd fel a selymesen sima bőrérzet és a tökéletes ápolásra kész bőr érzését a Quck Fine enzim peelinggel. A különleges hámlasztó gél a hámsejtek közötti fehérjekötéseket bontva képes a bőrön található elhalt szarusejtek leválását elősegíteni és a bőrfelszínt megtisztítani. Rendszeres használatával nem csak tiszta egységes bőrfelszínt érhetünk el, hanem a mindennapok során használni kívánt bőrápolók felszívódását és ezáltal hatékonyságát is fokozhatjuk. 

Miért válaszd a Quick Fine enzim peelinget:

  • Hatékonyan távolíthatod el a bőrfelszíni elhalt hámsejteket
  • Fokozhatod a bőrre felvitt szérumok, krémek, maszkok bőrbe szívódási hatékonyságát
  • 26%-al javíthatod a sejtmegújító folyamatok
  • Simábbá varázsolhatod a bőrfelszínt
  • Mérsékelheted a kisebb ráncok láthatóságát

Bőrbarát formula:

  • 0% parabén

Használat előtt végezz bőrpróbát a csukló belső felületén! Használat: Vigyed fel vékony rétegben a tiszta, nedves arcra a száj- és a szemkörnyék kihagyásával. Vizes kézzel gyengéden masszírozd be a bőrbe, majd a bőr érzékenységétől függően 2-5 perc hatóidő után mosd le bő vízzel, és tonizáld a bőrt. Heti 1-2 alkalommal használható.

Figyelmeztetések: Külsőleges használatra! Gyermekektől elzárva tartandó! Ha szembe kerül, mosd ki bő vízzel! Ne alkalmazd irritált, sérült, napégett bőrfelületen! Használata után közvetlenül kerüld a  napozást! Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől védve. Természetes eredetű összetevői miatt a termék színe változhat, ami azonban a termék minőségét nem befolyásolja.